Byron Center High School Daily Schedules 2022-2023

NO	RМ	ΔΙ	SCH	00	L DAY	1
INC	MIVI	~_	JULI	\mathbf{v}	L DA :	

School hours 7:55 a.m. to 2:45 p.m.

 1^{st} hour 7:55-8:55 60 min. 2^{nd} hour 9:00-10:00 60 min. 3^{rd} hour 10:05-11:05 60 min. 4^{th} hour 11:10-12:35 60 min. 5^{th} hour 12:40-1:40 60 min. 6^{th} hour 1:45-2:45 60 min.

Lunch

A Lunch 11:05 – 11:30 B Lunch 11:40 – 12:05 C Lunch 12:10 – 12:35

FLEX DAY SCHEDULE

School hours 7:55 a.m. to 2:45 p.m.

 1^{st} hour 7:55-8:50 55 min. 2^{nd} hour 8:55-9:50 55 min. 3^{rd} hour 9:55-10:50 55 min. 4^{th} hour 10:55-12:15 55 min. 5^{th} hour 12:20-1:15 55 min. *** FLEX 1:20-1:45 25 min. 6^{th} hour 1:50-2:45 55 min.

Lunch

A Lunch 10:50 – 11:15 B Lunch 11:20 – 11:45 C Lunch 11:50 – 12:15

HALF-DAY SCHEDULE

 1^{st} hour 7:55-8:25 30 min. 2^{nd} hour 8:30-9:00 30 min. 3^{rd} hour 9:05-9:30 25 min. 4^{th} hour 9:35-10:00 25 min. 5^{th} hour 10:05-10:30 25 min. 6^{th} hour 10:35-11:05 30 min.

TWO-HOUR DELAY

1st hour 9:55 – 10:30 35 min. 2nd hour 10:35 – 11:10 35 min. ***Lunch 4th hour 11:15 – 12:40 60 min. 3rd hour 12:45 – 1:20 35 min.

5th hour 1:25 – 2:00 35 min. 6th hour 2:05 – 2:45 35 min.

Lunch

A Lunch 11:10 - 11:35 B Lunch 11:45 - 12:10 C Lunch 12:15 - 12:40

ASSEMBLY SCHEDULE

 1^{st} hour 7:55-8:40 45 min. 2^{nd} hour 8:45-9:30 45 min. 3^{rd} hour 9:35-10:20 45 min. Assembly: 10:25-11:05 40 min. (KCTC Leaves at 10:45) *4th hour 11:10-12:35 50 min. 5^{th} hour 12:40-1:40 60 min. 6^{th} hour 1:45-2:45 60 min.

<u>Lunch</u>

A Lunch 11:05 - 11:30 B Lunch 11:40 - 12:05 C Lunch 12:10 - 12:35

EXAM SCHEDULE (Half Day)

1st Exam: 7:55 - 9:30 2nd Exam: 9:35 - 11:05

FULL DAY EXAM SCHEDULE

1st Exam 7:55-9:25 2nd Exam 9:30-11:00 4th hr review 11:05-12:25 3rd hr review 12:30-1:10 5th hr review 1:15-1:55 6th hr review 2:00-2:45

LUNCH

A Lunch 11:00 -11:25 B Lunch 11:30 - 1:55 C Lunch 12:00 -12:25

KTC

Kent Transition Center

Excused for lunch at 10:00AM
Bus leaves at 10:20AM
Return by 2:40PM (Report to LMC)

KCTC

Kent Career Technical Center

1st Session:

Bus leaves at 6:10AM Bus returns by 9:45AM (Report to LMC)

3rd Session:

Excused from class at 10:50AM
Bus leaves at 11:10AM
Bus Returns by 2:45PM (Report to
LMC)